Hoe je weer in je kracht komt

Doelstellingen
 • Creëer meer mogelijkheden, door jouw persoonlijk verhaal in handen te nemen
 • Vind de kracht van jouw keuze in elke situatie
 • Ontkracht jouw excuses
 • Verleg je grenzen
Inhoud

In deze doordraaiende wereld lijkt het alsof we alsmaar beter moeten, alsmaar meer en alsmaar sneller. Maar wat blijft daar van over, wanneer alles STOPT?

Jeroen Walravens zou het ontdekken, nadat hij in 2007 ontwaakte uit een maandlange coma.

Met ernstige hersenschade kon hij letterlijk niets meer. Niet gaan, staan of spreken. Zijn hele leven viel weg en daarmee ook wie hij dacht te zijn. Hij ging op zoek naar zijn kracht en ontdekte de keuze die hij nog had. Want nu hij niemand meer was, kon hij leven vanuit wie hij wou zijn in dit ene leven.

In een pakkende, inspirerende presentatie neemt Jeroen Walravens je mee doorheen de tocht die hij aflegde sinds hij ontwaakte in een ziekenhuisbed, zodat ook jij de geleerde lessen kunt gebruiken.

Een tocht vanuit het diepste dal, langs de grootste uitdagingen, helemaal tot aan Mount Everest.

Zonder simplistische gimmicks verkent Jeroen het essentiële. Voor levensechte veerkracht vanuit authenticiteit.

Over Jeroen Walravens:

Nadat Jeroen Walravens ontwaakte uit een maand lange coma, was de missie duidelijk. Hij zou de beste versie van zichzelf worden die mogelijk was. Hij nam deze aan en keek nooit meer achterom. Zijn fysieke herstel bracht hem tot de kern van wie hij was, helemaal tot aan Mount Everest. In zijn dorst naar kennis en inzichten studeerde hij haast onafgebroken. Zijn eerste boek, Het is Altijd NU werd in 2016 uitgegeven bij Houtekiet en ging dankzij de grote vraag binnen de twee maanden in zijn derde druk.

Vandaag werkt Jeroen als spreker, trainer en persoonlijk coach. Hij is gediplomeerd Psychologisch Consulent, Practitioner of NLP en Professioneel Trainer in opleiding. Hij gaat door het leven als trotse echtgenoot en vader van een 4-jarige zoon.

Enkele getuigenissen:

“Jeroen Walravens is een spreker die raakt. Hij vertelt het rechttoe rechtaan, een confrontatie die niemand onbewogen laat. Letterlijk en figuurlijk. Zijn boek, zijn trainingen en zijn lezingen maken in elke deelnemer het eigen sterke verhaal los."
Leo Bormans, internationaal spreker en auteur The World Book of Happiness

“Ik ervaar je lezing als een meerwaarde voor mijn team. Het maakt ze bewuster en helpt levenservaring opbouwen.”
Ingrid Snoeys, directeur RC Noorderkempen


“Je verhaal zit vol hoop, kracht en doorzettingsvermogen. Het leert mensen hoe ze hun kracht kunnen gebruiken en waar ze deze kunnen vinden. Het inspireert en motiveert mensen om hun grenzen verder af te tasten, dieper te graven en om te blijven geloven."
Valérie Gerard, GTB Vlaanderen

Methodiek

Lezing met nabespreking


Deze vorming kan, indien gewenst, ook online georganiseerd worden. In dit geval valt uiteraard de verplaatsingskost weg, maar rekenen we wel een kleine kost van 15 euro aan voor online logistiek.

Inschrijven

 

Praktische info

Docent

  Jeroen Walravens

Prijs per sessie

 • € 650,00 voor 1 sessie

Type nascholing

Team

Leerformat

Classic

Onderwijsniveau

 • Basisonderwijs
 • Secundair Onderwijs
 • Hoger Onderwijs
 • Deeltijds Kunstonderwijs
 • Volwassenenonderwijs

Doelgroep

 • Leraren en docenten
 • Alle geïnteresseerden

 

Maximum aantal deelnemers

25

Code

T23-292