Maak je lessen future proof met de juiste ICT-tools!

Doelstellingen
Aan het einde van deze nascholing kan je als deelnemer de juiste tool inzetten als ondersteuning bij klasmanagement, het opvolgen van leerplandoelstellingen, digitaal evalueren, educatieve content creëren, betrokkenheid creëren.
Inhoud
Tijdens deze sessie analyseren we samen een aantal handige hedendaagse tools die je kunt koppelen aan jouw Google Classroom. We focussen op gereedschappen en hulpmiddelen die een meerwaarde kunnen zijn binnen jouw klaspraktijk (al dan niet met Chromebooks), tools die jouw onderwijs sterker maken bij klasmanagement, het opvolgen van leerplandoelstellingen, digitaal evalueren, educatieve content creëren, betrokkenheid creëren.

Wil jij jouw digitale mindset verhogen, wil jij jouw lessen futureproof maken, dan is deze workshop iets voor jou! Je verlaat de workshop met een handig lijstje aan geweldige tools, samen met ideeën en tal van suggesties.

 • Een verantwoorde keuze maken uit tools
 • Tools voor klasmanagement, het opvolgen van leerplandoelstellingen, digitaal evalueren, educatieve content creëren, betrokkenheid creëren

  Deze vorming kan, indien gewenst, bij Fourcast for Education doorgaan in Kortrijk.
Methodiek

Hands-on


Deze vorming kan, indien gewenst, ook online georganiseerd worden. In dit geval valt uiteraard de verplaatsingskost weg, maar rekenen we wel een kleine kost van 15 euro aan voor online logistiek.

Beginsituatie
Geen specifieke voorkennis

Inschrijven

 

Praktische info

Docent

  Fourcast for Education

Prijs per sessie

 • € 1.100,00 voor 2 sessies

Type nascholing

Team

Leerformat

Classic

Onderwijsniveau

 • Basisonderwijs
 • Secundair Onderwijs

Doelgroep

 • Leraren en docenten
 • Directeurs en adjunct-directeurs

 

Maximum aantal deelnemers

20

Code

T22-027